Award Winning Reflected Family Mausoleum

Sung Jang Laboratory Illustrates The Reflected Family Mausoleum

Sung Jang Laboratory, the author of the award winning project Family Mausoleum:Reflected by Sung Jang Laboratory spells out, Specifically designed for Korean burial culture, the Reflected is a small family mausoleum which addresses their current environmental and cultural concerns. In a country with small land size, a burial space has always been an important concern. Yet, their traditional culture vastly prefers private and family space that requires relatively large piece of land. Through Reflected, traditional burial land size for one person can now accept 4, 6, or 8 cremated urns to be placed together and kept in security and in family privacy. .

Award Winning Reflected Family Mausoleum Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50950

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Magazine Blog homepage.

Copyright © 2010 - 2019 Design Magazine Blog - designmagazineblog.com - All Articles