Lab Lz by Gt by Gisele Taranto Arquitetura

Gisele Taranto Arquitetura Discloses The Lab Lz by Gt Sensory Showroom

Gisele Taranto Arquitetura, the designer of the awarded project Lab LZ by GT by Gisele Taranto Arquitetura demonstrates, The intent of this Lab is to get people out of their comfort zone and spur them to think about solutions and thoughts in different areas that influence or will influence the way to inhabit and live. The environment Lab, although fully integrated, presents an area sectorization: a first area of consulting, a second area, living/lounge, and a third area, meeting/working. The Lab has a suspended glass floor and mirror shards in the empty space between the existing subfloor and finished floor. The significance of the mirror comes to complement the concept of this work: depth and reflection..

Lab Lz by Gt by Gisele Taranto Arquitetura Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=51021

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Magazine Blog homepage.

Copyright © 2010 - 2017 Design Magazine Blog - designmagazineblog.com - All Articles